Welkom
Wie is wie?
Contact
Naar 'Ski'
Home

Welkom

Tramontana is opgericht in 1988 als v.z.w. met als specialisatie een eigen ski-programma in de Franse Alpen met Nederlandstalige begeleiders en monitoren. Voor alle info over onze Tramontana ski-vakanties verwijzen wij u graag naar het ski-luik van deze website.

Pas in latere instantie, in 1996 is Tramontana bvba opgericht , en zijn we geëvolueerd naar een volwaardig reisbureau waar u terecht kan voor AL uw vakanties.

Onze belangrijkste troef is 'service': Bij ons is iedereen welkom !
Wij streven ernaar om voor elke aanvraag een passend reisprogramma te vinden aan de hand van een persoonlijke service. Wilt u een super-de-luxe-verwen product of bent u eerder op zoek naar een low-budget vakantie, wij zoeken dit graag voor u uit en dit steeds tegen de beste verhouding prijs-kwaliteit. Bovendien betaalt u bij ons nooit dossierkosten.

U hoeft ook niet noodzakelijk persoonlijk langs te komen op ons kantoor als dit u niet schikt, boeken bij Tramontana kan ook perfect via E-mail, voor zover u ons alle nodige gegevens verstrekt.

Op de pagina Touroperators' geven wij een overzicht van de reisorganisaties waarmee wij samenwerken.


Wij zullen ook proberen de interessantste aanbiedingen en promo's te publiceren op onze site. Check dus regelmatig onze 'aanbiedingen'-pagina en onze 'promoties'-pagina.Wij hopen u met onze website maximaal te informeren, maar heeft u verder nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Els Desloovere
general manager Tramontana bvba
Tel: 056/60 34 16